>

joi, 13 mai 2010

Pizza cu sos de ceapa caramelizat


Am facut pana la urma si pizza cu sos de ceapa si mi-a placut foarte mult, desi ai un pic mai mult de lucru cu sosul de ceapa, merita incercat.
Aluatul se face ca la pizza margherita sau daca vrei cantitate mai mare poti sa faci aluatul de la focaccia.
Pe langa aluat mai ai nevoie de sos de ceapa facut in casa, si de cas mozarela.




Inainte sa pui sosul de ceapa pe aluatul de pizza, sa torni putin ulei din sos pe pizza, asta o sa o faca mai pufoasa si sa nu isi piarda aluatul consistenta.

O bagi la cuptor, iar cand aluatul e facut ( ai grija sa nu apuce sa sa rumeneasca ) adaugi casul si o mai lasi pana vezi ca s-a topit bine pe pizza.

Bon Appétit!


2 comentarii:

  1. Alexandra felicitari pentru originalitate! Mama facea sosul asta de ceapa de cand eram mica, uneori punea sos de rosii pe el si ii spunea "tocanita de caprioara" ca sa ma faca sa incerc :P Oricum s-ar numi, este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere