>

marți, 8 iunie 2010

Focaccia cu rosii,masline si rucola


Focaccia aceasta am facut-o ieri si a iesit foarte buna, si rucola i-a dat un gust deosebit! E mult mai consistenta decat cea simpla, din pacate ieri s-a si terminat :)).




DE CE AI NEVOIE:

rosii cherry
masline negre
ulei de masline
sare marina
condimente italienesti
rucola


1. Dupa ce aluatul e crescut, pune-l in forme si mai lasa-l acoperit inca 15 minute.

2. Intre timp, spala si taie rosiile, maslinele si salata.

3. Dupa ce ai facut gaurile in focaccia si ai pus uleiul de masline, aseaza rosiile, maslinele si presara cu sare si cundimentele aromate ( poti folosi si busuioc sau rozmarin )

4. Lasa-o in cuptorul incalzit, in jur de 20 minute.


Inainte de a o manca, pune salata rucola si fa-ti un ceai bun langa ea. Merg perfect. Pe timp de vara ia-ti o bautura racoroasa.


Sperand ca ti-a placut reteta si ca o vei incerca, iti doresc bon appetit!

2 comentarii:

  1. Alexandra,draga mea, sunt uimita! In primul rand cum de nu am stiut de blogul tau pana acum si in al doilea rand cum de nu am stiut ca ai blog culinar!! Si a fost o incantare pentru sufletul meu (deocamdata numai pentru ochi si suflet si sper sa fie la o vreme si pentru papilele noastre gustative)sa "te" citesc. Si te admir pentru ceea ce esti atat de frumos(sper ca nu ma insel!):sotie, mamica, bucatareasa maiastra si toate astea tinute in armonie de Domnul nostru bun si drag. HAr si pace peste tine si casa ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri, Maria! Sa stii ca mai ard si eu una alta ;))Har si pace si peste voi, poate ne vedem intr-o zi!

    RăspundețiȘtergere