>

sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Quinoa cu cartofi si spanac



Aceasta reteta mi-a placut tare mult si am gasit-o tot pe blogul Cristelei. Aveti mai jos reteta.


Ingrediente:
4 cartofi medii sau 2 cartofi mari
2 maini de spanac
6 linguri de quinoa
O lingurita de maghiran
Sare
4catei usturoi

Se pun la fiert cartofii taiati cubulete mici, cu usturoiul ( se pune apa cat sa acopere f putin cartofii, sau sa fie chiar la inaltimea lor) pt 20 minute.

Apoi se adauga quinoa, sarea si maghiranul si se mai lasa inca 10 minute.

Se pune in alta oala putin apa, iar cand fierbe, se opareste spanacul pt 1, 2 minute maxim. ( daca se fierbe, elimina ceva toxine).

Cand totul e gata, spanacul se adauga la cartofi si se lasa la racit. Cand s-a racit cam de 40 grade, se poate adauga uleiul, sau se pune direct in farfurii. ( niciodata nu e bine sa adaugam uleiul in mancarea fierbinte sau mierea in ceaiul fierbinte )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu